Template by:
Free Blog Templates

31 March 2013

Gotong-royongKerajaan Barisan Nasional (BN) pimpinan perdana menteri, Datuk Seri Najib Tun Abdul Razak akan terus memajukan rakyat dan negara, jika diberi mandat pada pilihanraya umum (PRU) yang ke 13 ini.

 Kepimpinan dan pentadbiran perdana menteri sudah terbukti dan menyakinkan rakyat semua peringkat dan kaum.

Pekara ini dinyatakan ahli dewan undangan negeri (ADUN) Kubu Gajah, Datuk Seri Raja Ahmad Zainuddin Bin Raja Haji Omar ketika berucap merasmikan majlis gotong royong di taman Kota Wira, dekat Ulu Kamunting hari ini.

Turut hadir penghulu Mukim Batu Kurau, Baharuddin Ramli, ketua UMNO cawangan Kota Wira, Sidek Bin Mat dan ketua UMNO taman Lela, Syed Mansor Bin Syed Omar.

Katanya, Datuk Seri Najib meletakan kepentingan memajukan rakyat tanpa mengira kaum dan pendekatan ini menawan hati kebanyakan rakyat.

Beliau yang juga ketua UMNO bahagian Larut menyeru rakyat yang layak mengundi agar tidak mengabaikan tanggunjawab mereka bagi memilh kerajaan yang kuat.

Setiap undi itu penting dan akan menentukan kemenangan sesebuah parti yang bertanding.

Lebih 100 orang penduduk terlibat menjayakan gotong membersih kawasan dan mengecat sekolah tabika KEMAS dan dewan serbaguna taman tersebut.

0 comments: